Ondernemerspitch voor het beste ‘1,5 meter samenleving’ ondernemingsplan

Geplaatst op 05-08-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: OVA  -  Bron: allesinkaagenbraassem.nl

Welke ondernemingen uit Kaag en Braassem, Alphen en Nieuwkoop hebben het meest innovatieve en creatieve ‘1,5 meter samenleving’ ondernemingsplan? Die vraag staat centraal bij de ondernemerscontest ‘Rijn- en Veenstreek Pitch’.

De economie komt langzaam weer op gang door de maatregelen die de afgelopen maanden steeds verder versoepeld zijn. Ondernemers krijgen steeds meer mogelijkheden, maar dit moet wel allemaal binnen de regels van de ‘1,5 meter samenleving’. Veel ondernemers hebben ideeën om dit vorm te geven en met het organiseren van de ondernemerspitch ‘Rijn- en Veenstreek Pitcht’, wordt een podium geboden aan ondernemers met creatieve en innovatieve ideeën. Hiermee hopen de initiatiefnemers van de ondernemerspitch ook andere ondernemers te kunnen stimuleren.

Creatieve en innovatie ideeën

Creatieve, out of the box, snel schaalbare, creatieve en innovatieve ideeën met een zo groot mogelijke positieve economische en maatschappelijke impact; plannen die bijdragen aan een slimme, innovatieve en gezonde Rijn- en Veenstreek; of plannen waarbij ondernemers samenwerken. Alle ondernemers met een creatief en innovatief plan kunnen meedoen, van startup en MKB tot grote bedrijven die creatieve en/of innovatieve plannen hebben voor een branche.

Onderneem jij in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en/of Kaag en Braassem, en heb je creatieve en/of innovatieve plannen voor het ondernemen in de 1,5 metersamenleving? Doe dan mee! Jouw voorstel kun je indienen via ofni.[antispam].@edbalphen.nl met als onderwerp: #Rijn- en Veenstreek Pitcht. Hoe je jouw idee vorm geeft (video, powerpoint, storytelling) mag je volledig zelf bepalen, als je maar zorgt dat het duidelijk is voor de ontvanger hoe kansrijk en waardevol het idee is.

Het panel

De deadline voor deelname is maandag 10 augustus 12:00 uur. De acht beste ideeën mogen live voor een panel worden gepitcht. Het panel bestaat uit Gerard van As (Wethouder Economische Zaken Alphen aan den Rijn), Antoinette Ingwersen (Wethouder Economische Zaken Nieuwkoop), Yvonne Peters- Adrian (Wethouder Economische Zaken Kaag en Braassem), Wim Nobel (Directeur Bedrijven Rabobank Regio Alphen aan den Rijn) Elles in ’t Veld (Voorzitter VOA), Leo Kooyman (Voorzitter VON), Frank Ponsioen (Voorzitter EDBA), Martijn van Pelt (VNO-NCW Rijnland), Joost van Leeuwen (Voorzitter OVKB), en Martijn Koek (Voorzitter OVA).

Prijzen

De deelnemers die volgens het panel de drie beste plannen hebben, krijgen toegang tot de kennis en het uitgebreide netwerk van de samenwerkende organisaties. De drie uitgekozen ondernemers kunnen vervolgens rekenen op ondersteuning door de organiserende partners bij de uitvoering van hun plannen. Daarnaast ontvangen de winnaars een te verdelen aanmoedigingsprijs van 1,5 x € 1000, oftewel € 250, € 500, of € 750. Alle ingezonden plannen worden publiekelijk zichtbaar gemaakt, waarmee ‘corona-proof’ ondernemerschap wordt aangemoedigd en een groter publiek in de regio kan worden geïnspireerd.

Deze ondernemerspitch is een initiatief van Economic Development Board Alphen en Rabobank Groene Hart Noord, in samenwerking met de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop, VNO-NCW regio Rijnland, VOA Alphen aan den Rijn, VON Nieuwkoop, OVA en OVKB Kaag en Braassem.

bron: allesinkaagenbraassem.nl

 

 

 

CONTACT


OVKB Ondernemersvereniging Kaag en Braassem
Tech Campus De School
Schoolbaan 1
2371 VJ Roelofarendsveen
taairaterces.[antispam].@ovkb.org