AANMELDEN LID

 

Om OVKB-lid te worden, moet je als ondernemer - onder welke rechtsvorm dan ook - gevestigd zijn in of in de naaste omgeving van de gemeente Kaag en Braassem. Óf op grond van uw leidende functie in een aldaar gevestigde onderneming maatschappelijk met een ondernemer gelijk kunnen worden gesteld.

De kosten voor het lidmaatschap OVKB voor het jaar 2023 bedragen voor een regulier bedrijf € 145,- excl. btw en een tweede lid van eenzelfde onderneming € 110,- excl. btw;  voor een ZZP-er € 110,- excl. btw.

Bij vragen hierover kunt mailen met taairaterces.[antispam].@ovkb.org

Wilt u zich opgeven als lid vul dan onderstaand formulier in.


 


Beveiligingscode Beveiligingscode

 

 

 

Bij het aangaan van het OVBK-lidmaatschap verstrekt u enkele persoonsgegevens (NAW-gegevens en emailadres) aan de OVBK. Deze gegevens worden verwerkt met het oog op:
a. Het verstrekken van informatie en/of het toesturen van (digitale) nieuwsbrieven;
b. Het verzenden van uitnodigingen voor bijeenkomsten, evenementen, workshops, etc., soms aan alle OVBK-leden, soms aan een gerichte doelgroep/branche binnen de OVBK-leden;
c. Het informeren over andere publiciteitsmogelijkheden in het OVBK nieuws, website, etc.
Door het aangaan van het lidmaatschap verleent u toestemming deze gegevens voor genoemde doeleinden te gebruiken.
Voor zover u hiertegen bezwaar heeft, kunt u dit kenbaar maken bij het secretariaat van de OVBK. Bij beëindiging van het lidmaatschap kun je vragen je gegevens te verwijderen.

CONTACT


OVKB Ondernemersvereniging Kaag en Braassem
Tech Campus De School
Schoolbaan 1
2371 VJ Roelofarendsveen
taairaterces.[antispam].@ovkb.org