Gratis kennis en subsidies voor het digitaal ontwikkelen van jouw bedrijf

Geplaatst op 28-01-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: OVKB

Ben jij digitaal up to date? En ben je wel ooit helemaal klaar? De digitale mogelijkheden ontwikkelen immers steeds maar door. Goed nieuws: er is geld en kennis beschikbaar om bedrijven in de regio te helpen aan te haken. Groot én klein, dus lees vooral verder!

Schrijf je hier in voor het openingsevent: https://boostyourdigitalbusiness.nl/masterclass/openingsevenement

 

Of je nu eindelijk die webshop wilt bouwen, meer klanten online wilt werven of je hele bedrijfsproces kostenefficiënter wil maken: het programma Boost Your Digital Business is gestart om het MKB in de regio naar een hoger digitaal niveau te tillen.

Naast praktische zaken kun je ook je kennis vergroten. Digitale ontwikkeling heeft immers te maken met meer dan die webshop. Hoe verwerf je talentvolle medewerkers, hoe begroot je de kosten en hoe krijg je de culturele omslag op de werkvloer voor elkaar? Allemaal zaken waar je het wiel niet voor hoeft uit te vinden. We helpen elkaar.

Interessant? Net beginnend, of al een eind op weg? Volg het programma Boost Your Digital Business. Volg ook de Linked-In- en FB-pagina van @Boost Your Digital Business om op de hoogte te blijven van alle Masterclasses.  https://lnkd.in/dpXN5Cz5

Op 10 februari vindt het #openingsevenement van Boost Your Digital Business plaats.

 

 

 

 

 

CONTACT


OVKB Ondernemersvereniging Kaag en Braassem
Tech Campus De School
Schoolbaan 1
2371 VJ Roelofarendsveen
taairaterces.[antispam].@ovkb.org