Aandacht voor de Economische Visie van de ondernemersverenigingen in Kaag en Braassem

Geplaatst op 22-06-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: OVA  -  Bron:

In maart stond het groot in de agenda; de overhandiging van de Economische Visie van de ondernemersverenigingen OVA Ondernemersvereniging Kaag en Braassem en OVKB Oost aan wethouder Economie Yvonne Peters en wethouder Recreatie/Toerisme Petra van der Wereld. Dat liep vanwege corona iets anders.

 

Afgelopen woensdag vond er op het gemeentehuis een gesprek plaats met de twee wethouders, vertegenwoordigers van de ondernemersvereniging en met VNO/NCW. Onderwerp van gesprek was de impact van Corona op de ondernemers in Kaag en Braassem. En die impact is groot. Gezegd moet worden hoe mooi het is dat veel van onze lokale ondernemers zich van hun meest creatieve kant laten zien. Dat toont de veerkracht van onze ondernemers. En daar zijn we trots op.

Daarom alsnog de verdiende aandacht voor de Economische visie van onze ondernemersverenigingen. Ze hebben gezamenlijk een half jaar lang gewerkt aan deze visie, waarin onderwerpen als bedrijventerreinen, detailhandel, land- en tuinbouw, recreatie en toerisme aan de orde komen. Ook wordt een visie gegeven op infrastructuur en duurzaamheid. Op naar een mooie toekomst van de ondernemers in Kaag en Braassem!

Op de foto Wethouder Yvonne Peters, wethouder Petra van der Wereld, Marco van der Meer en Barry Verdel namens de ondernemingsverenigingen.

Bron: allesinkaagenbraassem.nl

 

 

 

CONTACT


OVKB Ondernemersvereniging Kaag en Braassem
Tech Campus De School
Schoolbaan 1
2371 VJ Roelofarendsveen
taairaterces.[antispam].@ovkb.org