Ondernemersprijs OVKB

donderdag 16 november 2023

 
Tijd
19:00 tot 00:00 uur
Inschrijfperiode
maandag 6 maart 2023 t/m vrijdag 10 november 2023
Locatie
Tech Campus De School
Aantal deelnemers
maximaal 110
Aantal beschikbare plaatsen
85
 

Op donderdag 16 november wordt de ondernemersprijs uitgereikt! Door bekende reden zijn wij er een aantal jaar tussenuit geweest, maar dit jaar pakken we extra goed uit!

De ‘Ondernemersprijs Kaag en Braassem’ is een initiatief van de OVKB.
Naast de ondernemersprijs zijn er nog twee categorieën, waar je een ondernemer voor kan aandragen:

  • Startersprijs
  • Zzp-talent

Startersprijs
De startersprijs is voor ondernemers die maximaal 3 jaar staan ingeschreven bij de KvK. Dit zijn bedrijven die innovatief zijn, initiatief nemen en geloof hebben in een toekomst als ondernemer.

Zzp-talent
Ken jij het zzp-talent die zeker mee moet dingen naar deze prijs? Een ondernemer die boven het maaiveld uitsteekt, die altijd vooraan staat met nieuwe ideeën en een positieve bijdrage levert aan de gemeente Kaag & Braassem. Welke ondernemer heeft lef en laat dit ook zien? Draag jouw zzp-talent aan.

Ondernemersprijs
Dé ondernemer van 2023! Deze ondernemer heeft naam gemaakt in de gemeente Kaag & Braassem en laat zien dat onderscheiden, innovatie en duurzaam ondernemen een onderdeel is van de bedrijfscultuur. De uitblinker van het jaar kunnen we wel zeggen. Wie is dat volgens jou?

Eerst nomineren, dan selecteren 
Een jury is samengesteld om, onder leiding van voorzitter burgemeester Astrid Heijstee-Bolt, kennis te maken met de voorgestelde kandidaten. Wat begint met een long-list aan nominaties wordt gereduceerd tot een short-list. Uiteindelijk staan er 3 genomineerden op 16 november op het podium die kans maken.

Deze feestelijke avond wordt georganiseerd voor alle leden van de ondernemersvereniging. Tijdens deze feestavond worden de winnaars bekendgemaakt.

 

 

Inschrijven Deelnemers

 

 

 

CONTACT


OVKB Ondernemersvereniging Kaag en Braassem
Postbus 158
2370 AD Roelofarendsveen
taairaterces.[antispam].@ovkb.org