Adamas centrum: The Lock Up 2024

Geplaatst op 12-03-2024  -  Categorie: Algemeen

Adamas is een centrum  voor leven met en na kanker

 

Op 22 maart 2024 staat het Adamas centrum in Nieuw-Vennep in het teken van solidariteit en ondernemerschap tijdens het bijzondere evenement "The Lock Up" (TLU). 
Ik laat mij die dag vrijwillig opsluiten met als nobel doel zoveel mogelijk geld in te zamelen, mag ik jou bellen, geef jij ook ?

 

Helaas ook in mijn omgeving zijn er familie en vrienden geraakt door kanker. Toch blijf je soms met onbeantwoorde vragen zitten of mis je een stukje herkenning en erkenning van jouw situatie.

Dat vind je in het Adamas Centrum. Ze staan je met raad en daad bij.

 

Het Adamas Centrum maakt een verschil voor mensen die, op wat voor manier dan ook, te maken krijgen met kanker. Adamas biedt persoonlijke ondersteuning, workshops en lotgenotencontact waarbij de behoefte van elke gast centraal staat. Met 100 toegewijde mensen heeft Adamas in 2022 al 9.500 contactmomenten verzorgd.

 

Door te doneren help je niet alleen individuen maar draag je ook bij aan gezondheid, arbeidsparticipatie, en maatschappelijk welzijn. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat bezoekers van IPSO-centra zoals Adamas aanzienlijke verbeteringen ervaren in hun kwaliteit van leven, minder huisartsbezoeken en sneller re-integreren naar werk.

 

Met een ANBI-status zijn donaties aftrekbaar van de belasting.

Jouw steun maakt een blijvend verschil. Laten we samen de kracht van verbinding en ondersteuning verspreiden.

Ga naar de website

 

 

 

CONTACT


OVKB Ondernemersvereniging Kaag en Braassem
Tech Campus De School
Schoolbaan 1
2371 VJ Roelofarendsveen
taairaterces.[antispam].@ovkb.org